Advertisement

Malatyaspor Galatasaray - Canli Yeni Malatyaspor Galatasaray Yeni Bulten Yeni Bulten / Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı.

Malatyaspor Galatasaray - Canli Yeni Malatyaspor Galatasaray Yeni Bulten Yeni Bulten / Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı.. Sırada yer alan yeni malatyaspor'la karşılaştı. Haftasında yeni malatyaspor, şampiyonlar ligindeki temsilcimiz galatasaray'ı ağırlıyor. Spor toto süper lig'in 10. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti.

Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Galatasaray, ligde son maçında sahasında aldığı bursaspor beraberliğini telafi etmek istiyor. Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5.

Galatasaray Is Defeated In Malatya Galatasaray Vs Malatyaspor 0 2 Oendertuerk On Scorum
Galatasaray Is Defeated In Malatya Galatasaray Vs Malatyaspor 0 2 Oendertuerk On Scorum from cdn-blog.scorum.com
Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu. Zorlu mücadelede iki ekipte 3 puan için ter dökecek.yeni malatyaspor ligde 9. Diğer galatasaray kafilesi stada ulaştı. Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Galatasaray yeni malatyaspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray yeni malatyaspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Spor toto süper lig'in 10. Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi.

Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi.

Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5. Yeni malatyaspor ise 19 karşılaşmada 7 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Cezası sona eren andone, btcturk yeni malatyaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıktı. Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. Dakikasında babel galatasaray'ın galibiyet golünü kaydetti. Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Hafta sonunda fenerbahçe'nin iki puan gerisine düştü. Bu futbolcunun yerine galatasaray karşısında rahman buğra çağıran şans buldu.

Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Sırada yer alan galatasaray, 9.

Lccr5nafysi Dm
Lccr5nafysi Dm from img.fanatik.com.tr
Dakikasında babel galatasaray'ın galibiyet golünü kaydetti. Sırada yer alan yeni malatyaspor'la karşılaştı. Zorlu mücadelede iki ekipte 3 puan için ter dökecek.yeni malatyaspor ligde 9. Spor toto süper lig'in 10. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor. Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar?

Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor. Galatasaray yeni malatyaspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray yeni malatyaspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Sırada yer alan galatasaray, 9. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti. Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu.

Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Malatyaspor galatasaray maçı özet izle, malatyaspor gs maçı golleri izle, malatya gs maçı kaç kaç bitti? Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Yeni malatyaspor ise 19 karşılaşmada 7 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88.

Rnuyja32fr9sm
Rnuyja32fr9sm from img.fanatik.com.tr
Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Spor toto süper lig'in 10. Galatasaray'da taylan, ömer, oğulcan, diagne ve penaltı atışlarını gole çevirdi. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Btc turk yeni̇ malatyaspor galatasaray a.ş. Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu.

Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Malatyaspor galatasaray maçı özet izle, malatyaspor gs maçı golleri izle, malatya gs maçı kaç kaç bitti? Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Yeni malatyaspor ise 19 karşılaşmada 7 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı. Spor toto süper lig'in 10. Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaray'da taylan, ömer, oğulcan, diagne ve penaltı atışlarını gole çevirdi. Dakikasında babel galatasaray'ın galibiyet golünü kaydetti. Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Btc turk yeni̇ malatyaspor galatasaray a.ş.

Post a Comment

0 Comments